Képzési információk

Transzformáció Társasjáték® Játékvezetői képzés

2024. október 17-től 31-ig (14 teljes nap) Budapesten (tanár: Bettina Jepersen, Findhorn Community), magyar tolmácsolással.

Szeretne profin Transzformáció Társasjátékot vezetni? Vagy szeretné a következő szintre emelni a barátaival és ismerőseivel megélt játék élményeit? Ha már ismeri a játékot és szeretné elmélyíteni a Játékkal való munkáját és kapcsolatát, akkor ez a képzés remek lehetőség erre.

Ez a program nagyszerű lehetőség, hogy mélyebben megismerje a Transzformáció Játékot. A képzés nagyon intenzív oktatás, az időtartama 12-től 14 napig terjed (a résztvevők számától függően). Biztosítunk némi szabadidőt is az integráláshoz és a regenerálódáshoz, de az idő nagy része a képzés. Findhorn-ban a képzés 14 napos, kb. 100 óra oktatással. Felkészülhet rá, hogy elfárad, ugyanakkor táplálva lesz, kihívásokkal és inspirációkkal!

A képzés során megtanulja haladó Játékvezetői könyv szabályait, melyek a legtöbb kártyára vonatkoznak. Sok lehetősége lesz gyakorolni a játékot és figyelni a játékvezetést. Ezek az alkalmak pozitív személyes visszajelzést és támogatást adnak és a képzés során a játékon kívül különböző témájú foglalkozások lesznek, mint pl:

  • A játék háttere és kontextusa
  • Kapcsolat a játék Dévájával
  • Belső munka
  • A játék szerkezete
  • Kihívást jelentő kártyák és helyzetek
  • Csodák
  • Mélyebb munka az Intuíciókkal és Akadályokkal
  • Ítélet, kivetítés és érzelmek
  • Erő és képessé tevés

A képzés során rengetegszer fogja játszani a Transzformáció Játékot. A játék kihívása az, hogy mind játékvezetőként, mind játékosként a játékvezetői képességek mellett a saját személyes transzformációja is megtörténjen.

Azokat, akik sikeresen elvégzik a képzést, az InnerLinks Transzformáció Társasjáték játékvezetőkké nyilvánítja. A hivatalos játékvezetők megkapják az InnerLinks-től a jogot, hogy használják a haladó Játékvezetői könyvet, és használhatják a Transzformáció Játék nevét és logóját, hogy játékvezetést hirdessenek és reklámozzanak. A Transzformáció Játék neve és logója jogvédett és csak az InnerLinks által felhatalmazott használhatják ezeket legálisan és szakszerűen. Ugyanez vonatkozik a 6 játékossal játszandó Transzformáció Játékra is.

A Játékvezetői könyvet elküldjük Önnek két hónappal a képzés előtt, így lesz ideje megismerkedni vele és pár előkészítő játékot játszani. Ha feljegyzi a Játék során szerzett tapasztalatait, játékosként és játékvezetőként egyaránt, akkor nyomon követheti az Intuíció kártyákat, rálát arra, hogy hol kell fejlődnie, és észreveszi, melyek azok a kártyák vagy helyzetek, amelyeket nem tudja kezelni, és ezeket meg tudja kérdezni a képzés során. Mi komolyan vesszük a képzés minőségét és elvárjuk, hogy a résztvevők alaposan felkészülten jelenjenek meg a képzésen.

Jelentkezés és további információk:

Noll-Szatmári Enikő
hivatalos Transzformáció játék játékvezető és Transzformáció játék játékvezetői képzés magyarországi szervezője

Email: eniko_szatmari@yahoo.com
Telefon: 06705235481