Barion Pixel

Magyarországi facilitátorok

Bors Mária

Bors Mária

 |  transzformacio.hu
 +36 30 504 9075  | skype: Miramar181
Helyszínek: jelenleg online, később országszerte

Fordítóként, hivatásos játékvezetőként és magánemberként is töretlen lelkesedéssel szeretem és vezetem ezt a csodálatosan működő, belső erőt adó játékot. A nehéznek megélt élethelyzetekben és kérdésekben, én magam is elsősorban hozzá fordulok, ha segítségre, útmutatásra van szükségem. Aki pedig hozzám jön játszani, annak abban segíthetek, hogy megtanulja, hogyan tud ráhangolódni a kártyákra úgy, hogy kérdéseire a legtisztább feleleteket kapja meg. A játék tükröt tart, utat mutat és választ ad, ha tiszta szívvel és nyitottan ülünk hozzá, és meghalljuk, megértjük az üzeneteit.

Csörgő Zoltán

; skype: mirsusnehum
+36 30 99 127 66
Helyszínek: hívásra világszerte

Épp harminc éve, 1990-ben játszottam először a  Transzformáció Játékkal, talán az volt a játék első hazai bemutatkozása is. A játék, amelyet szó szerint varázslatos eszköznek tartok önmagunk megismeréséhez, mesterré, útmutatóvá vált saját életemben, s a rengeteg élményt, tapasztalatot, belátást igyekszem visszaadni másoknak is az általam segített játékok során. Ezekben hasznosítom a pszichológia, a szimbólumok, a művészetek, a kommunikáció, a spiritualitás különböző ágai, gyakorlatai terén szerzett ismereteimet is. Angol nyelvű játékkészlettel angolul is vezetek játékot.

Csörgő Zoltán
Fábián Petra

Fábián Petra


+36 70 230 8655
Helyszínek: Pécs, Budapest, Anglia, Kérésre országszerte, világszerte

2010-ben ismerkedtem meg a játékkal. A hivatalos Transzformáció társasjáték facilitátori képzést pedig 2018 tavaszán végeztem el skóciai Findhornban, ahol magát a játékot is életre hívták. Mint facilitátor, a játék kiterjesztett szabályainak ismerete mellett, azért vagyok jelen, hogy megkönnyítsem a játék menetét és hogy a kapott üzeneteket oly módon segítsek értelmezni, amelyek elmélyítik a játékos megértést önmaguk, mások és egyetemes igazságok felé. Továbbá, segítem a játékosokat, hogy a tudatalattiból felszínre hozott információban megtalálják és értelmezni tudják saját igazságaikat.

Fekete Veronika


+36 30 233 3548
Helyszínek: Szentendre, Budapest és országszerte

1992-ben végeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskolán. Hamar pályát módosítottam és a humán szférában helyezkedtem el. Dolgoztam önkormányzatnál, alapítványnál, pszichiátrián és szakosított otthonban. Több évtizede gyakorlom a relaxációs és meditációs technikákat. Szeretem a természetet, az embereket. Imádok olvasni, filmeket nézni. Sok vallást, szellemi utat tanulmányoztam, aminek hatására ráébredtem arra, hogy mindenki olyan úton halad, ahol önmagát leginkább képes megismerni. Hitem szerint, ha önmagunkat megismerjük, akkor elindulhatunk a világot is felfedezni.

Fekete Veronika
Fekete Veronika

Füredi Ágnes

Hamarosan…

Joó Katalin


Helyszínek: Budapest és meghívásra országszerte

A tojásból a legnagyobb és legcsúnyább kiskacsa bújt elő, akit csak el lehet képzelni… De amikor kicsit később meglátta tükörképét a sima víz felszínén, nem hitt a szemének: nem egy rút kiskacsa nézett vele szembe, hanem egy gyönyörű, fehér hattyú. A rút kiskacsa büszkén felborzolta a tollait. Végre megtudta, ki is ő valójában, és most már boldog volt…

Ezt tudja a Játék. Elvezet valódi önmagadhoz, s én, mint a Játék egyik fordítója, ismerője és avatott játékvezetője ezen az úton segítlek végigmenni, ha elfogadod.

Joó Katalin
Joó Katalin

Noll-Szatmári Enikő

+36705235481, +447563890480
Helyszínek: Nagykovácsi, Budapest, Manchester U.K., London

Én az önismereti utam során találkoztam a Transzformáció Játékkal. Először csak ki akartam próbálni, mint egy személyiségfejlesztő eszközt, de nagyon hamar rabul ejtett ez a csodálatos játék. A játék energiája, a játék során megjelenő kártyák, a szinkronicitások sorozata, amely minden egyes játék sajátja, a mai napig elvarázsol. Szeretek tanúja lenni annak, ahogy a játék megnyitja a játékosokat, ahogy a játék angyalai végigkísérnek az életutakon a játékcél beteljesülése fele. A magyarországi Transzformáció játék játékvezetői képzésének szervezője, a képzéshez kapcsolodó tananyagok fordítója és a Transzformáció játék elkötelezett hivatásos játékvezetője vagyok. Ajánlom a játékot mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni, megszeretni és elfogadni magát.

Radvánszki Mary


Helyszínek: Nyíregyháza

Findhornban szereztem meg a képesítést angol nyelven 2012 -ben , magyarul és angolul is vezettem játékot Budapesten, pár éve azonban szünetet tartok benne. A nagyszerű hírrel hogy megújul a magyarországi jelenléte a játéknak valószínűleg én is újra visszatérek, meglátjuk hogyan és mit sugall majd a Déva.

Radvánszki Mary
Radvánszki Mary

Vágó Márk


+36 30 656 6117
Helyszínek: Budapesten és országszerte is, hívásra világszerte, angolul is.

Jelenleg hallgatóként az Integrál Akadémia – Integrál pszichológia szakán képződöm. 2019-ben találkoztam a játékkal és teljesen magával ragadott a transzformáló hatása. Amiatt végeztem el a hivatalos akkreditált képzést, hogy ezt mások javára is alkalmazzam. A játékvezetés során az Integrál pszichológiában tanult ismereteimet és az Akadémián szerzett körvezetői, csoportfacilitátori tudásomat is használom.

Zentai István


+36 20 577 8295
Helyszínek: Kecskemét, vagy az országban bárhol

2015-ben játszottam először a játékkal, ami már elsőre nagyon megfogott, és azóta is életem központi része. Éveken át sokszor játszottam és 2017 magasságában vetődött fel a gondolat, hogy a facilitátori képzést is elvégzem, ami 2020 júniusában meg is történt. Ezek mellett a játék negyedik, bővített magyar kiadását gondozom.

Zentai István